21 Mart 2016 Pazartesi

Apple Let us loop you in Etkinliğinden Notlar

Ve karşınızda iPhone SE! iPhone 5 ile iPhone 6S karışımı olan cihaz daha uygun fiyatıyla (2000TL) göz dolduruyor. 1gb ram ve A9 işlemci ile gelen cihazın ay sonunda satışa sunulması bekleniyor.

Teknik Özellikler



iPad Pro 9.7 inç ise yine beklenen bir cihazdı eski iPad Pro'nun minisi diyebileceğimiz cihaz 12.9 inç iPad Pro ile eşdeğer özelliklere sahip. Ve Apple tarihinde ilk defa 256gblık mobil cihaz çıkarmış oldu.  Fiyatı 2200TL'den başlıyor.

Teknik Özellikler


iOS 9.3'ün ise bu akşam yayınlanması bekleniyor. Night Shift özelliği ile akşam uykuların kaçmaması hedefleniyor. Ülkemizde desteklenmeyen News uygulamasına trend olan konular özelliği ekleniyor. CarPlay uygulaması bir çok otomobil üreticisi tarafından desteklenecek. 1 Ocak 1970 hatasının da yamanması bekleniyor. Touch ID ile notlar da şifrelenebilecek.Bir iPhone ile birden fazla AppleWatch eşleştirilebilecek.


Tahmin edileceği üzere Apple Watch için yeni kordonlar çıktı. Bunun yanı sıra 50 dolarlık bir indirim oldu saat fiyatlarında ancak Türkiye fiyatlarında bir değişiklik olmadı.

AppleTV4 ise aslında olması gereken özellikleri TvOS 9.2 ile güncelleme olarak aldı. Kablosuz klavye desteği, dikte, Siri ile App Store aramaları, canlı fotoğraflar, klasörleme, yenilenen uygulama geçişleri gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder